6970300483 Παρ. Μ. Μερκούρη, Αμμουδάρα, Ηράκλειο smirnovamarina03@gmail.com
 
     
 

 

 

 

 

   
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
HORSES ALMIRU | Σχολή Ιππασίας Αμμουδάρα Ηράκλειο
 
   

 

 

 

 

 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
HORSES ALMIRU | Σχολή Ιππασίας Αμμουδάρα Ηράκλειο
 

Στην HORSES ALMIRU, προσφέρουμε μαθήματα ιππασίας για αναβάτες όλων των επιπέδων, δίνοντας έμφαση στην αγάπη και τον σεβασμό προς τα άλογα, καθώς εκπαιδεύουμε τόσο τους αναβάτες όσο και τους τετράποδους φίλους μας. Οι χαλαρωτικές βόλτες με τα άλογα στην παραλία Αμμουδάρα προσφέρουν στους επισκέπτες μας μια ευκαιρία να συνδεθούν με τη φύση και να απολαύσουν τον όμορφο περίγυρό τους. Ο σταβλισμός είναι περισσότερο από μια υπηρεσία - είναι η φροντίδα και η αγάπη προς τα άλογα, εξασφαλίζοντας ότι είναι πάντα ευτυχισμένα και υγιή. Στην HORSES ALMIRU, η αγάπη μας για τα άλογα εκφράζεται σε κάθε υπηρεσία που παρέχουμε, εξασφαλίζοντας ότι οι αναβάτες μας αναπτύσσουν έναν βαθύ σεβασμό για αυτά τα υπέροχα ζώα.

 
     
 
 
 
 
 
     
     
  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Στη HORSES ALMIRU, η ιππασία είναι κάτι περισσότερο από μία απλή δραστηριότητα - είναι μια εμπειρία ζωής. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 
     
 
  Μαθήματα ιππασίας σε παιδιά
  Μαθήματα ιππασίας σε ενήλικες
  Βόλτες με τα άλογα στην παραλία
  Βόλτες με τα άλογα στο φαράγγι
  Σταβλισμό
  Εκδηλώσεις
 
 

Ανακαλύψτε τον χώρο της HORSES ALMIRU και ζήστε τη μαγεία της ιππασίας στην πανέμορφη παραλία Αμμουδάρα στην καρδιά της Κρήτης. Είμαστε εδώ για να σας καλωσορίσουμε σε έναν κόσμο γεμάτο αγάπη και φροντίδα για τα αλογάκια μας.

 
     
     
     
 
     
  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ  
     
 
 
 
 
   
     
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Στη σχολή ιππασίας HORSES ALMIRU, η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί την καρδιά της φιλοσοφίας μας. Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να αισθάνεστε ανεπιφύλακτα ευπρόσδεκτοι και να εμπιστεύεστε την εμπειρία σας στα χέρια μας.

Οι εξειδικευμένοι μας εκπαιδευτές και οι φιλόξενοι υπάλληλοί μας είναι πάντοτε διαθέσιμοι για να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας και να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Καθώς περπατάτε στην αυλή μας και αλληλεπιδράτε με τα αλογάκια μας, θα αισθανθείτε τον ζεστό καλωσόρισμα και την προσοχή που αξίζετε.

Είτε πρόκειται για την κράτηση μιας μαθητείας, ενός ραντεβού για μάθημα, είτε απλά για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες μας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Η ευγένεια, η φιλικότητα και η επαγγελματικότητά μας αποτελούν τον πυρήνα της εξυπηρέτησής μας, εξασφαλίζοντας ότι κάθε επίσκεψή σας στη HORSES ALMIRU θα είναι απόλυτα ικανοποιητική και αξέχαστη.

 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ