6970300483 Παρ. Μ. Μερκούρη, Αμμουδάρα, Ηράκλειο smirnovamarina03@gmail.com
 
     
 

 

 

 

 

   
  HORSES ALMIRU
Σχολή Ιππασίας Αμμουδάρα Ηράκλειο
 
   

 

 

 

 

 

 
     
 
 
 
 
 
     
 

Καλωσορίσατε στη σχολή ιππασίας HORSES ALMIRU, έναν παράδεισο για όλους τους λάτρεις της ιππασίας στην όμορφη παραλία Αμμουδάρα στο Ηράκλειο, Κρήτης.

Στη HORSES ALMIRU, δίνουμε έμφαση στην ποιότητα, τη φροντίδα και την εκπαίδευση των αλόγων μας, προσφέροντας στους επισκέπτες μας την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία ιππασίας. Οι άνετες εγκαταστάσεις μας παρέχουν την ιδανική περιβαλλοντική συνθήκη για τη φροντίδα και την εκπαίδευση των αλόγων μας, εξασφαλίζοντας έτσι μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία για τους αναβάτες.

Προσφέρουμε μαθήματα ιππασίας για ανθρώπους όλων των επιπέδων, από αρχάριους έως προχωρημένους, με εξειδικευμένους εκπαιδευτές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις ιππασιακές σας δεξιότητες. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε χαλαρωτικές βόλτες με τα αλογάκια μας στην πανέμορφη παραλία, προσφέροντας σας τη δυνατότητα να απολαύσετε τη φύση και τη θάλασσα από μια νέα οπτική γωνία.

Εκτός από τα μαθήματα ιππασίας, παρέχουμε επίσης υπηρεσίες σταβλισμού, δίνοντας στα αλογάκια σας τη φροντίδα που χρειάζονται για να παραμείνουν υγιή και ευτυχισμένα.

Επιπλέον, είμαστε διαθέσιμοι για σχολικές εκδρομές, προσφέροντας στα παιδιά την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τον κόσμο των αλόγων και της ιππασίας, διασφαλίζοντας ένα εκπαιδευτικό και αξέχαστο ταξίδι.

Τέλος, συχνά διοργανώνουμε όμορφες εκδηλώσεις για τους λάτρεις της ιππασίας, προσφέροντας μια ευκαιρία για την κοινότητα μας να ενωθεί και να μοιραστεί την αγάπη μας για τα άλογα.

Ελάτε να ζήσετε τη μαγεία της ιππασίας μαζί μας στη HORSES ALMIRU και ανακαλύψτε τον κόσμο των αλόγων με μια ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών που μοιράζονται την αγάπη μας για αυτά τα εκπληκτικά ζώα. Σας περιμένουμε να μοιραστούμε αυτή την υπέροχη εμπειρία μαζί σας.

 
     
     
     
     
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας λύσει κάθε απορία σας αλλά και να σας παρέχει άμεσα τις
απαραίτητες πληροφορίες για το μάθημα ιππασίας ή τον βόλτα με τα άλογα μας.
 
     
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ